digitale TV

digitale TV via DVB-C

Ontvangstsystemen voor satelliet- en kabeltelevisie

Het grote voordeel van digitale TV-ontvangst via satelliet is naast keuzevrijheid en kwaliteit (HD) de kosten. Voor het op de Nederlandse markt afgestemde aanbod TV-zenders hebben wij Canal Digitaal en Joyne als partner. Het pakket van deze providers kan naar keuze aangevuld worden met een vrij te ontvangen buitenlands TV-zenderaanbod.

Naast satellietontvangst verzorgen wij ook huisinterne distributienetwerken welke een DVB-C signaal betrekken van Ziggo of een andere provider.

IPTV – televisie via IP netwerken

TV via bestaande ethernet infra

Voor grotere (data)netwerken of netwerken met een verscheidenheid aan gebruikers kan IPTV een oplossing zijn. Hierbij wordt een groot pakket TV-zenders volgens het IP-protocol verzonden en naar behoefte door de gebruiker ontvangen. Hierbij is het tevens mogelijk om betaalzenders aan te bieden en naar gebruik met de kijker af te rekenen. IPTV is maatwerk waarbij wij gekozen hebben voor een fabrikant die zowel de benodigde hardware als soft- en middleware levert.

HDMI video inkoppelen DVB-C/T

Huis-intern kanaal inkoppelen DVB-C/T

Wanneer u het analoge of digitale signaal van bijvoorbeeld een camera of DVD-speler toe wilt voegen aan het digitale TV-pakket kunnen wij dit verzorgen middels een HDMI-modulator. Het signaal wordt hierbij in MPEG gecodeerd en in de DVB-C norm gemoduleerd. Deze mogelijkheid kunnen wij ook bieden als het digitale TV-pakket van Ziggo (of een andere TV-signaalprovider) wordt betrokken.

ombouw analoge TV naar digitale TV

een zorgeloze migratie naar digitale TV

De omzetting van analoge naar digitale TV is een proces dat goed moet worden voorbereid. Zijn de aanwezige TV toestellen geschikt? Is er gedacht aan interne video/TV-kanalen? Wie verzorgt tijdig het opnieuw instellen van de verbonden TV’s? Wij hebben met dergelijke migraties ruime ervaring. We denken mee van de inventarisatie tot en met het instellen van de TV’s na de daadwerkelijke omzetting. Een volledige ontzorging dus!

renovatie bestaande CAI-netwerken

uw CAI weer up-to-date voor HDTV en snel internet

De meeste CAI-netwerken zijn in het verleden aangelegd voor de distributie van een beperkt aantal TV-zenders en functioneerden vele jaren zonder noemenswaardige problemen. Met de intrede van digitale TV en Internet voldoen deze netwerken niet meer aan de huidige eisen. Wij beheersen de kennis en beschikken over de kunde en hebben jarenlange ervaring om oude CAI-netwerken om te bouwen en geschikt te maken voor snel internet en distributie van hoogwaardige digitale TV. Graag nemen wij uw netwerk onder de loep voor een quick scan en vrijblijvende prijsopgave

service en onderhoud

uw netwerk en installatie betrouwbaar en in topconditie houden

Voor zowel CAI-netwerken, CCTV- en intercomsystemen, toegangsverlening als ontruimingsinstallaties bieden wij op maat gesneden service- en onderhoudscontracten. Maar ook zonder een dergelijke overeenkomst kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht voor service of onderhoud van een (deel van een) netwerk of installatie.