Overige diensten

Verkoop netwerkcomponenten en meetapparatuur

nieuw en obsoleTE, snel en tegen CONCURRERENDE prijzen geleverd

Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk in binnen- en buitenland zijn wij in staat nieuwe maar ook obsolete componenten en apparatuur snel en tegen concurrerende prijzen te leveren. Hierbij wordt niet alleen ‘de doos geschoven’ maar volgt ook een gedegen (installatie)advies en uitleg/training indien gewenst.

Service en reparatie elektronica en CATV componenten

service op locatie of op afstand en reparatie in eigen huis

Wij beschikken over een eigen serviceorganisatie die in principe 24/7 paraat staat in geval van een storing of uitval in een installatie. Daarnaast worden de meeste reparaties in eigen huis uitgevoerd zodat een defekt component zo snel mogelijk weer inzetbaar is.

Service-, reparatie- en kalibratie van meetapparatuur

uw onmisbare meetapparatuur snel en betrouwbaar hersteld

Al vele jaren hebben wij een service- en reparatieafdeling in eigen huis. Niet alleen voor de service en reparatie van kabeltelevisieapparatuur zoals versterkers maar vooral de in deze branche gebruikte test- en meetapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in de CATV-meetontvangers van Kathrein, KWS, Hirschmann, Wisi en impulsreflectometers van Riser Bond en uiteraard de TDR 5000 van ons eigen label.  

Heeft u een defecte versterker of ander CATV-component van welk fabrikaat ook dan kunt u deze naar ons opsturen of langs brengen. Service of reparatie van meetapparatuur proberen wij altijd met voorrang te behandelen en in overleg is in bepaalde gevallen zelfs ‘klaar terwijl u wacht’ mogelijk.

Electronica, telecom en hoogfrequent maatwerkoplossing

ontwikkeling en productie, ook van enkele stuks of kleine series

Met onze expertise van de telecom en hoogfrequent techniek en electronica in de brede zin van het woord zijn wij in staat klantspecifieke oplossingen op deze gebieden te bedenken en vorm te geven in een kant en klaar product. Van het printontwerp tot een behuizing of mechanische oplossing kunt u bij ons terecht.

Voor onder andere KPN hebben wij hoogwaardige L-band splitters en switches in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Verder hebben vele HF-filters en televoedingstransformatoren in diverse uitvoeringen ons bedrijf verlaten.      

Metingen, analyse, foutopsporing en rapportage

Meten is weten: HF, TDR en OTDR metingen

Door jarenlange ervaring en grondige kennis van elektronica en telecom zijn wij ook in staat om voor ons onbekende systemen te doorgronden. Daardoor kunnen wij met een ‘frisse blik’ technieken beoordelen, meten en indien nodig rapporteren.

Ontruimingsinstallaties volgens NEN2575

projectie, service en onderhoud van NEN2575 ontruimingsinstallaties

Vanuit onze binding met audio en video is de specialisatie ontruimingsalarminstallatie volgens de NEN2575 norm ontstaan. Wij hebben hierin brede ervaring opgebouwd maar voor nieuwe installaties werken wij met het Variodyn D1 systeem van Honeywell dat is ontstaan uit het Oostenrijkse AV Digital. Deze fabrikant onderkende vanaf het begin de voordelen van digitale techniek in onder andere de audiosignaal keten. Lus-isolatorsystemen zijn ontworpen met een robuuste maar tegelijk economische techniek voor de voeding en adressering. Onze ervaring met service en onderhoud aan deze ontruimingssystemen heeft de hoge betrouwbaarheid en stabiliteit onderstreept en bewezen.                        

Naast een ontruimingsfunctie is gecombineerd of ander gebruik voor omroepen mogelijk. Het besturingssysteem is flexibel en uitgebreid in zijn functionele mogelijkheden. Dit heeft zich bewezen in een project van een schouwburg/cultureel centrum waarbij één ontruimingscentrale drie panden bedient. Deze zijn voorzien van gesproken woord luidalarm type A maar ook van luidalarm type B slow whoop alarmgevers.                                

Een ontruimingsinstallatie is maatwerk en dit betekent vooraf een zorgvuldige inventarisatie van het betreffende gebouw. De mogelijkheden zijn legio en toepasbaar in zowel nieuw- als bestaande bouw. Wanneer u hierover meer informatie wenst zijn wij graag bereid een en ander in een persoonlijk gesprek nader toe te lichten.

Toegangscontrolesystemen

toegangsverlening betrouwbaar en gecontroleerd geregeld

Onder de naam IPLinX voeren wij een compleet toegangscontrolesysteem dat ontworpen is om te communiceren door middel van het Ethernet op basis van TCP/IP. Het hart van het systeem wordt gevormd door een toegangscontroleprocessor voorzien van Wiegand lezer-ingangen, relais-uitgangen en optocoupler-ingangen. Hierop kunnen diverse fabrikaten kaartlezers, sensoren en actoren worden aangesloten. Een en ander kan zonder problemen geïntegreerd worden met bijvoorbeeld electronische deursloten van de bekende fabrikanten             

Een toegangscontrolesysteem is in alle gevallen maatwerk en vereist een zorgvuldige inventarisatie van wensen, eisen en uiteraard de bouwkundige situatie. Bij interesse komt onze specialist op dit gebied graag bij u langs voor een vrijblijvende uitleg en om de mogelijkheden van ons systeem met u te bespreken.

camerasystemen voor beveiliging en observatie

CCTV systemen voor iedere toepassing en doel

Wij kunnen voor iedere toepassing het passende camerasysteem aanbieden. Dit kan zowel inpandig als buiten zijn en het maakt daarbij niet uit of het om een enkele camera gaat of een compleet systeem.                                

Het is mogelijk om bijvoorbeeld bij observatie de beelden van het camerasysteem door te geven via een TV-kanaal op het kabelnetwerk of het systeem te integreren met een datanetwerk.