Over ons

Over ons

Agumar Systems is in het najaar van 2002 opgericht en heeft zich vanaf de start voornamelijk gericht op interne CAI-systemen met een signaalovernamepunt van een lokale kabeltelevisieaanbieder of met een eigen ontvangstvoorziening via satelliet of de ether (terrestrisch). Aanvullend zijn in de afgelopen tijd de disciplines Docsis en Wifi internetsystemen, CCTV-camerabeveiliging, toegangsverlening en ontruiming volgens NEN2575 aan toegevoegd. Onze dienstverlening bestaat uit advies, ontwerp, levering en bedrijfsvaardige installatie van componenten en apparatuur, service en onderhoud, zowel nieuwbouw als het uitbreiden en renoveren van bestaande installaties.

Onze dienstverlening bestaat uit advies, ontwerp, levering en bedrijfsvaardige installatie van componenten en apparatuur, service en onderhoud en zowel nieuwbouw als het uitbreiden en renoveren van bestaande installaties.

Filosofie

Onze filosofie is dat het leveren van hoge kwaliteit tot in lengte van jaren beloond wordt. Dit heeft zich in de afgelopen jaren overtuigend bewezen. Of het nu gaat om de levering van een huisversterker of het installeren van een DOCSIS-internetsysteem, de toepassing van hoogwaardige materialen en het vakkundig installeren ervan zijn een garantie voor jarenlang zorgeloos gebruik met een zeer geringe kans op uitval. In dat kader gaan wij beslist niet voor kwantiteit maar voor 100% kwaliteit.

Service en reparatie

Wij beschikken over een eigen servicegerichte organisatie die in principe 24/7 paraat staat in geval van een storing of uitval in een installatie. Daarnaast worden de meeste reparaties in eigen huis uitgevoerd zodat onverhoopt defect geraakte apparatuur zo snel mogelijk weer ingezet kan worden.

Verkoop

Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk in binnen- en buitenland zijn wij in staat nieuwe maar ook obsolete componenten en apparatuur snel en tegen concurrerende prijzen te leveren. Hierbij wordt niet alleen ‘de doos geschoven’ maar volgt ook een gedegen (installatie)advies en uitleg/training indien gewenst.

Wat klanten over ons vertellen

Zie wat onze klanten van ons vinden: